ADTS – wat is ICT security

ADTS

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van ADTS dat zij in de ICT branche zitten, maar weet u ook dat wij uw computer kunnen beveiligen? In dit artikel krijgt u meer te weten over wat ICT security is, welke oplossingen er geboden wordt bij ADTS en wat een ICT security scan is. Voor meer informatie, lees dan verder!

Wat is ICT security

Een waterdichte ICT security is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor iedere organisatie. Heeft u niet de juiste beveiliging? Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met cybercriminaliteit. Cybercriminaliteit houdt in dat mensen een organisatie aanvallen op het gebied van ICT. Zij willen uw computer hacken en de data gegevens bemachtigen. Wilt u dit voorkomen, maar u weet niet hoe? Schakel dan de hulp in van ons. Wij zorgen ervoor dat uw computer voorzien is van de juiste beveiliging!

Welke ICT oplossingen zijn er bij ADTS

Het beveiligen gebeurt aan de hand van een aantal oplossingen. De belangrijkste zijn Next-Generation Firewall, Advanced Malware beveiliging en VPN security. Dit zijn de belangrijkste oplossingen voor het beveiligen van uw computer. Bij ADTS kunnen wij dit realiseren voor u. Wij zorgen ervoor dat de aanvallers buiten uw organisatie blijft. Twijfelt u over uw beveiliging? Doe dan een ICT security scan bij ons!

ICT security scan bij ADTS

Een ICT security is geheel gratis bij ons. Wij brengen de huidige situatie van zaken binnen uw ICT security in kaart. Laat de security scan 14 dagen meedraaien en daarna worden de resultaten in een uitgebreide rapportage aan u opgeleverd. U krijgt daardoor een goed inzicht van de beveiliging binnen uw organisatie! 

ADTS

Bent u niet helemaal zeker van de beveiliging binnen uw organisatie? Twijfel niet en doe een gratis ICT security scan aanvraag. Deze kunt u vinden op de website van ADTS!

https://www.adts.nl/ict/ict-oplossingen/ict-security/