Advocaat Ede

Bent u op zoek naar een advocaat in de regio Ede? Neem dan eens een kijkje op de website van Vallei Advocaten en Mediators. Wij zijn gespecialiseerd in zowel ondernemingsrecht, als arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation. Bekijk deze advocaat in Ede.

Het juiste advies door uw advocaat in Ede

Bij uw advocaat in Ede van Vallei Advocaten en Mediators krijgt u altijd het juiste advies. Ons specialistische team van deskundige advocaten en mediators hebben alle kennis in huis om u bij te staan in lastige situaties en kunnen u voorzien van het juiste advies. Wij treden niet alleen op als advocaat, maar ook als onpartijdige mediator. Tijdens een mediation traject helpen wij u bij het gezamenlijk oplossen van een conflict zonder dat daarbij een derde partij de knoop doorhakt. Wij zorgen ervoor dat wij hierin altijd onpartijdig blijven, waardoor alle belangen van alle partijen een rol blijven spelen in de oplossing. Zo wordt er niet alleen aan het probleem gewerkt, maar ook aan de relatie voor de toekomst tussen de verschillende partijen. Meer over mediator Ede Vallei Advocaten.

Ondernemingsrecht

Op het gebied van ondernemingsrecht hebben wij een aantal specialisten in dienst die ondernemers kunnen helpen bij hun vragen. Veel ondernemers zijn namelijk op zoek naar antwoorden op hun juridische vragen, zoals voor welke rechtsvorm ze moeten kiezen en of ze een andere onderneming wel of niet moeten overnemen. Vallei Advocaten en Mediators geeft hen de antwoorden waar deze ondernemers iets mee kunnen. Ons bedrijf is ook een onderneming en wij weten dus hoe wij juridische ondernemersvragen praktisch kunnen beantwoorden, zodat deze direct in de praktijk toepasbaar zijn. 

Personen- en familierecht

Binnen het personen- en familierecht is er extra veel behoefte aan deskundigheid. Gebeurtenissen op het persoonlijke vlak kunnen namelijk enorme impact hebben op uw leven. Daarom zijn een goede begeleiding en goede afspraken rondom bijvoorbeeld de zorg- en contactregeling van groot belang. Onze advocaten staan voor u klaar met deskundigheid, uitgebreide juridische kennis en een luisterend oor. Wij helpen u graag bij complexe familierechtelijke zaken, die vragen om specifieke kennis. Heeft u juridisch advies nodig op het gebied van echtscheidingen, het verbreken van een samenleving of relatie, het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatie, omgangsregelingen of andere familierechtelijke zaken. Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op.