Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Auto verkoop tips voor de auto liefhebber

De Beste auto verkoop tips vind je op Tipsautoverkopen.nl, een site boordevol informatie over het verkopen van je auto. De site is niet alleen gericht op het verkopen, want wie verkoopt, koopt in 80% ook weer aan. De site is dus ook geschikt voor mensen die een andere auto willen kopen, en graag nuttige tips willen lezen over verschillende onderwerpen.

 

Onderwerpen

Er worden op de site veel onderwerpen besproken zoals het besparen van brandstof, hoe je goedkoper kunt autorijden en waar je op kunt bezuinigen, over hoe je beter de winter doorkomt zonder al te veel technische ongemakken, en nog veel meer. Een van de meest gelezen artikelen zijn welke winterbanden het beste uit de test zijn gekomen, en welk lampje er in je auto zit. Autolampjes zijn dingen die regelmatig stuk gaan. Voordat je alles lostrekt, is het wel zo handig dat je het nieuwe lampje al in huis hebt.

 

Auto verkoop tips

Je auto verkopen – 3 basis tips. Zoek uit voor welk bedrag je de auto wilt verkopen. Een prijsindicatie kun je op verschillende manieren achterhalen. Zo kun je een autoveiling inzetten, en je auto vrijblijvend laten veilen. Je weet exact wat men voor de auto geeft, en kunt zodoende besluiten om de auto ook te verkopen. Een advertentiesite is ook een mogelijke optie waarbij je jouw eigen auto opzoekt, en kijkt of deze overeenkomt qua specificaties.

 

Ga je de auto aanbieden op een advertentiesite, dan is er sterke tekst nodig en een paar goede foto’s. Foto’s vertellen meer dan woorden. Denk maar eens aan een stripboek. De plaatjes maken het verhaal op zichzelf. Wanneer je foto’s maakt van je banden waarbij goed zichtbaar is hoeveel profiel ze nog hebben, eventueel met de meetlat op de foto, dan weet iedereen dat de banden in goede staat zijn en beschikken over veel profiel. Dit kun je ook doen met de sleutels, door 2 sleutels te fotograferen, en een foto te maken van alle rekeningen die je hebt gehad, van zowel de reparaties als het onderhoud. Dit geeft meteen veel vertrouwen richting de koper, en dat geeft meer reden om voor jouw auto te kiezen.

 

Met een advertentiesite krijg je te maken met particulieren, en met een autoveiling met autobedrijven. Wellicht is de prijs iets minder hoog bij autobedrijven, maar je weet wel dat het je een stuk minder gezeur op gaat leveren. Voor particulieren is het een grote uitgave en willen ze het beste voor hun geld hebben. Daarom is de proefrit een stuk uitgebreider en lopen ze de auto na om de kleinste krasjes op te sporen. Een autobedrijf daarentegen geeft niets om gebruikerssporen. Dit hoort immers bij de auto. Een andere visie dus. Bovendien komt een particulier eerder terug bij je wanneer de auto niet in orde blijkt, of niet aan de verwachting voldoet. Een autobedrijf heeft zo zijn mannetjes die de auto tegen lage kosten in orde brengen. Deze komt echt geen verhaal halen omdat die tijd en energie hun meer kost.

 

Meer tips over het auto verkopen lees je dus op Tipsautoverkopen.nl