Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Beter vindbaar online met jouw bedrijf in Almere

 

Wij als internet marketing bureau die zich richt op Seo Almere krijgen vaak de vraag hoe je er nou voor kan zorgen dat jij met je Almeerse bedrijf beter online vindbaar word.

Hoewel wij dit als dienst aanbieden aan lokale ondernemers vinden we zelf dat er niets geheim hoeft te zijn. Daarom kiezen wij er dan ook voor om transpiratie in zowel onze prijzen als onze werkwijze naar klanten toe te zijn.

Om antwoord te geven op de vraag hoe je succesvol in Almere zoekmachine optimalisatie toepast op je eigen website hebben we ervoor gekozen om dit artikel speciaal voor jou te gaan schrijven.

 

Zorg dat jouw website zelf in orde is

 

Omdat een groot deel van het online beter vindbaar worden buiten een website gebeurt (ook wel off-site marketing genoemd) is dit een stuk die soms word vergeten.

Toch is dit één van die dingen die je gewoon tiptop in orde moet hebben wil je een hogere positie in een zoekmachine krijgen.

Het hebben van een website die, zowel met content als met techniek, goed in elkaar zit maakt het een stuk makkelijker om een hogere zichtbaarheid online te krijgen.

Hieronder vind je een klein lijstje van de basispunten die de energie die je in online marketing stopt ten goede komt.

1.       Goed gebruik van kopteksten

 

Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle teksten op jouw website gebruik maken van Title tags. Als je de broncode van een website bekijkt worden deze kopteksten aangeduid door <h1>, <h2>, <h3> en <h4>.

Met deze koppen zorg je ervoor dat een zoekmachine het onderwerp van bepaalde alinea’s beter kan begrijpen.

Dit zorgt er ook voor dat de beter naar voren komt op de woorden waarop je gevonden wilt worden.

2.       Gebruik een goede naam en omschrijving bij afbeeldingen

 

Tegenwoordig worden afbeeldingen vaak tussen de “normale” zoekresultaten getoond. Dit zorgt ervoor dat het dan ook zeer belangrijk is om ervoor te zorgen dat alle afbeeldingen die je gebruikt een titel en omschrijving bevatten die gerelateerd is aan het onderwerp van de pagina.

De omschrijving van een afbeelding word in html aangeduid door het Alt attribuut. Maar waar veel mensen zich in vergissen in niet alleen het Alt attribuut belangrijk maar ook de naam van jouw afbeelding!

Zorg er dus voor dat deze 2 dingen goed in orde zijn!

3.       Tekst, tekst en nog eens tekst!

 

Eigenlijk is het vrij logisch dat tekst een grote rol speel in de vindbaarheid van jouw website. Ten slotte moeten te zoekmachines wel wat hebben om op te kunnen nemen in hun resultaten.

Het is wel belangrijk dat je in eerste instantie voor jouw bezoeker schrijf en niet alleen maar voor zoekmachine optimalisatie.

Je wil meer bezoekers op jouw website maar je wilt wel dat jouw bezoekers een actie op jouw website gaan ondernemen.

Daarom is het zo belangrijk om een tekst zo te schrijven dat deze een band met jouw bezoeker opbouwt en uitlokt. Dit wel met de zoekmachine in je achterhoofd natuurlijk!

Dit waren de basispunten!

 

Er zijn nog veel meer punten waar je veel voordeel uit kan halen alleen gebaseerd op mijn eigen ervaring zijn dit de 3 belangrijkste punten die je goed op orde moet hebben.

Als dat niet zo is dan zijn alle andere handelingen die je kunt doen om beter vindbaar te worden een stuk minder effectief.