Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Cloud telefonie

Cloud telefonie is de nieuwe manier van bellen op zakelijk gebied. Dat weet vrijwel iedereen ondertussen. Hiermee stoot het bellen via ISDN van de troon. We hebben er lang van kunnen genieten maar het is tijd geworden voor verbetering. Cloud telefonie is daadwerkelijk een hele verbetering ten opzichte van bellen via ISDN. Voordat we ingaan op de voordelen die cloud telefonie met zich meebrengt, willen we eerst weten wat cloud telefonie nu eigenlijk inhoudt. Cloud telefonie betekent niets minder dan bellen via internet. Dit is bij de meesten bekend als VoIP. Dat betekent Voice over Internet Protocol. Skype is daarbij een bekende vorm van VoIP. Waar je voorheen op de zaak een telefoonkabel in je telefoon stak, gaat er nu een internetkabel in. Internet is tegenwoordig enorm snel en betrouwbaar. Met deze manier van bellen ben je niet meer afhankelijk van een vaste werkplek. Ook kan je alle gesprekken automatisch doorschakelen naar je mobiele telefoon. Als ondernemer zijnde ben je hiermee veel meer flexibel en onafhankelijk. Wanneer je bijvoorbeeld in gesprek bent kan je het zo instellen, dat een oproep automatisch wordt doorgeschakeld naar een collega die wel beschikbaar is. Cloud telefonie is ook ontzettend ontzettend flexibel en kent vele toepassingen. Je kan namelijk ontzettend gemakkelijk lijnen, functies en gebruikers toevoegen of verwijderen wanneer je dat nodig vindt. Daarbij hoef je geen dure telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden waar dat vroeger wel het geval was. De internet provider beheert in feite de telefooncentrale.

Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider

Cloud telefonie van De Nederlandse Provider is iets waar inmiddels duizenden bedrijven in Nederland mee werken. In vergelijking met bellen via ISDN kan je tot 70% besparen en zijn de mogelijkheden en toepassingen werkelijk ongekend. Met Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider wordt een bedrijf naar een hoger plan getild. Ontdek de voordelen van Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider.

Innovatie en service

Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider staat gelijk aan zorgeloos flexibel en goedkoop zakelijk bellen. Ontdek de mogelijkheden van cloud telefonie bij De Nederlandse Provider. Innovatie en service staan hoog in het vaandel. Neem daarom vrijblijvend contact of bezoek de website. Ook kan je een maand lang gratis proberen of het iets voor jou is.