Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

De laatste versie van Windows op je computer!

Wil je je computer graag updaten, maar wel met een legale versie van Windows 10? Dan zit je bij SoftwareLicense helemaal goed. Hier vind je namelijk licentie codes van Windows 10 voor een goede prijs. Door ongebruikte licenties op te kopen bij bedrijven, kunnen deze voor lagere prijzen worden aangeboden. Maak hier gebruik van! Waarom zou je te veel betalen als het niet nodig is? De laatste versie van Windows zit boordevol nieuwe features en combineert het beste van Windows 7 en Windows 8 samen. 

Hoe gaat het in z’n werking?

Wil je graag je computer voorzien van Windows 10? Dan kan dat binnen enkele minuten al gebeurd zijn. Ga via de site naar het juiste product, in dit geval Windows 10, en gooi het in je winkelmandje. Vervolgens reken je het product af, en vul je al je persoonlijke gegevens in. Wanneer je hebt afgerekend, krijg je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de licentie code. Je kunt dus direct aan de slag gaan. Vul de licentie code in en je bent al klaar. Windows 10 is dan legaal te downloaden.

Zijn er nog meer licenties verkrijgbaar?

Ben je niet op zoek naar Windows 10, maar klinkt het aanbod wel heel erg aanlokkelijk? Dan is er goed nieuws. Dit is namelijk niet de enige licentie die te koop is. Er zijn ook licenties verkrijgbaar voor Microsoft Office, Adobe en andere versies van Windows. Ook bij deze licenties geldt dat ze 100% legaal zijn, aangezien ze zijn opgekocht bij bedrijven die ze niet (meer) nodig hebben. Dus, waar wacht je nog op? Bestel de licenties die jij nodig hebt en je kunt binnen enkele seconde al aan de slag, ook wanneer je ’s nachts of in het weekend de licentie besteld heb je hem binnen no-time in de inbox van je e-mail.

https://softwarelicense4u.com/nl/windows-10-professional-licentie-32-64bit-nederlands