Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Ervaar hyperrealistische VR beelden met de HTC Vive

De laatste tijd zijn de VR brillen een heuse rage. Ze worden steeds geavanceerder en je kunt er nu werkelijk alles mee. Met een VR bril kun je werelden ervaren die je anders nooit zou kunnen betreden. Of we het nu hebben over gebouwen in de werkelijkheid zoals het Witte Huis of virtuele fantasiewerelden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De beste VR bril van dit moment is de HTC Vive volgens vele kenners. Samen met de Oculus Rift en de Samsung VR bril zijn dit de absolute toppers van 2017. Met deze brillen kun je weerzingwekkende gebieden verkennen en zelfs gamen. 

Je kunt de HTC Vive ook besturen met externe controllers. Zo wordt je VR ervaring nog realistischer. Verken vreemde gebieden zoals een verlaten bos op een duistere planeet en waan je in een ander wereld.

Heb jij al ervaring met virtual reality brillen? We zijn erg benieuwd wat jij de beste bril van dit moment vindt. Ben je het met ons eens en vind je de Vive ook er bovenuit steken? Of ga je bijvoorbeeld toch liever voor de Oculus Rift die je kunt besturen met een XBOX 360 controller?

Laat het ons weten in de comments!