Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

G Suite training bij Machelp

Machelp biedt G Suite training aan

Als onderneming op zoek naar handige, flexibele, kostenbesparende en daarbij ook makkelijke kantoorapplicaties om het samenwerken tussen de medewerkers te vergemakkelijken? Denk eens aan G Suite. Super handig, en door iedereen onder de knie te krijgen. Inmiddels hebben wij veel ervaring opgedaan en bieden daarom een G Suite training aan, voor zowel particulieren als ondernemers en hun team.

Waarom G Suite training volgen?

Door de training te volgen en je te verdiepen in G Suite ben je slim bezig. Waarom? Door in de cloud te gaan werken en daar alles over te leren, kunnen jij en je werknemers altijd en overal werken. Ze kunnen zowel online als offline bij hun bestanden en realtime samenwerken is de normaalste zaak van de wereld. Daarbij hoef je je nooit meer druk te maken over onderhoud, veiligheid en beheer. Google houdt G Suite ook altijd up to date. En het mooiste van werken met G Suite: je zult een heleboel geld besparen! Haal er uit wat er uit te halen valt en leer daarom alles over G Suite tijdens onze training.

Wat houdt G Suite in?

G Suite is het ‘alles-in-één-pakket’ met krachtige online tools van Google Cloud. Je werkt online, ‘in the cloud’, en je bestanden zijn altijd bereikbaar. Ook offline heb je natuurlijk toegang tot de bestanden en tools. Je kunt altijd en overal (samen)werken. G Suite is dus een verzameling online tools of producten van Google, namelijk:

  • Gmail
  • Google Documenten
  • Google Presentatie
  • Google Spreadsheet
  • Google Draw
  • Google Drive
  • Agenda

Bovenstaande producten zijn op alle (mobiele) apparaten toegankelijkm wat het samenwerken op verschillende pllekken vereenvoudigd. Alles wordt automatisch opgeslagen in de cloud en daarbij kun je makkelijk migreren en zoeken in Mijn Drive. Realtime samenwerken en agenda’s delen was nog nooit zo simpel. Ook wel fijn voor jou als ondernemer of werknemer: G Suite heeft een zakelijke beveiliging en is ook echt speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik.

De training van Machelp

Tijdens de G Suite training van Machelp leer je alle ins en outs om efficient aan de slag te kunnen gaan met G Suite en zo gemakkelijk en snel (online) kan samenwerken met je collega’s. Haal ook meer uit G Suite en leer alle tools goed kennen. Wij zijn gevestigd in Kampen maar geven de training in heel Nederland. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

https://www.machelp.nl/g-suite