Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Het is even zoeken maar hier is het goedkoopste Xbox Live Gold 12 maanden abonnement

Normaal gesproken verwacht je bij abonnementen geen goedkoopste abonnement, toch bestaat er een goedkoopste Xbox Live Gold 12 maanden abonnement. Dit abonnement is geschikt voor een Xbox One en een Xbox 360 en biedt diverse mogelijkheden. Je kunt namelijk alleen gamen maar ook met mensen over de hele wereld, mits zij ook een Xbox Live abonnement hebben.

Hier vind je het goedkoopste Xbox Live Gold 12 maanden abonnement

Wanneer je het 12 maanden abonnement aanschaft via GameKeyDiscounter.nl, betaal je gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Waarvoor je je overigens ook weinig hoeft in te spannen. Je hoeft namelijk niet de deur uit, je hoeft geen verzendkosten te betalen en je hoeft niet naar de voordeur te lopen om je pakketje in ontvangst te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is een bestelling plaatsen op GameKeyDiscounter.nl.

Je bestelling plaatsen

Je hebt een Xbox Live Gold abonnement in verschillende lengtes. Je hebt ze voor 1 maand, 3 maanden en 12 maanden. Bij het bestellen selecteer je Xbox Live Gold 12 maanden en vervolgens vul je je e-mailadres en betaalmethode in. Wanneer je op de groene button ‘nu kopen’ klikt kom je gelijk bij de online betaal provider IcePay terecht. Hier kun je veilig de rekening betalen. Vervolgens krijg je binnen een paar seconde je bestelling binnen op het e-mailadres dat je hebt doorgegeven aan GameKeyDiscounter.nl. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de code te activeren en je beleeft uren lang game plezier.