Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

ICT oplossingen van ADTS

ADTS 

Als u opzoek bent naar de  ideale ICT  partner bent u bij ADTS aan het juiste adres. Sinds 2007 levert ADTS hoogwaardige en betrouwbare ICT oplossingen. Het bedrijf geeft daarnaast ICT adviezen en kan door middel van de ICT security dienst ervoor zorgen dat uw bedrijf geen zorgen hoeft te maken over cyberaanvallen. 

 

ICT oplossingen 

Met ADTS hoeft u zich geen zorgen te maken over uw ICT. Het bedrijf biedt namelijk diverse ICT oplossingen. ADTS zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen zo snel en efficiënt mogelijk verlopen. ADTS kan voor uw bedrijf een ICT infrastructuur bouwen en kan door middel van unified communications er voor zorgen dat de communicatie met collega’s en partners zo goed mogelijk verloopt. 

 

ICT adviezen 

Naast het geven van ICT oplossingen kan ADTS u ook advies geven over ICT. Dit is van essentieel belang als uw bedrijf de kennis niet in huis heeft. Door de jarenlange ervaring in de ICT dienstverlening en de expertise van de specialisten kan ADTS u het beste advies geven.  ADTS geeft onder andere advies in het opzetten van een cloud infrastructuur , het integreren van cloud werkplekken in uw bedrijf en voor advies voor de mogelijkheden om uw kosten voor ICT te verlagen. 

 

ICT security 

Een goede ICT security is cruciaal voor uw bedrijf. Cybercriminaliteit gebeurd namelijk steeds vaker. U wilt natuurlijk niet dat er ongewenste partijen in uw netwerk komen en in uw documenten kunnen kijken. ADTS kan hierbij uitkomst bieden. Het bedrijf integreert een goede ICT security in uw business. ADTS gebruikt hiervoor de next generation firewall. Hierdoor kunt u zelf per apparaat bepalen wat wel toegelaten mag worden en wat niet. 

 

 

ADTS is de ideale ICT partner en kan u verschillende ICT oplossingen en ICT adviezen geven. Met de ICT security dienst is uw bedrijf bovendien beveiligt tegen cyberaanvallen. Neem contact op met ADTS om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen. 

https://www.adts.nl/