Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Interesse in zakelijke telefonie

Als bedrijf waren wij wel geïnteresseerd in zakelijke telefonie. Dat was voor ons genoeg reden om op internet te gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden en te kijken wat er allemaal mogelijk was voor ons bedrijf. Wij hebben eerst een lijst gemaakt met mogelijke bedrijven waar wij zakelijke telefonie van konden hebben. Vervolgens zijn wij deze bedrijven gaan benaderen en gaan vragen naar de mogelijkheden. De bedrijven reageerden allemaal erg enthousiast, maar er stak één bedrijf echt met kop en schouders bovenuit. De Nederlandse Provider was het bedrijf dat er met kop en schouder bovenuit stak en daardoor werd onze interesse al wat meer door hen gewekt. Wij zijn gaan kijken op de website van De Nederlandse Provider en alle mogelijkheden uit gaan werken. Ook zijn wij in gesprek gegaan met een ander bedrijf dat al klant was van De Nederlandse Provider. Zij hadden ook zakelijke telefonie en vertelden ons erg tevreden hiermee te zijn. Voor ons was dit genoeg reden om ons nog iets extra te verdiepen in de diensten van de Nederlandse Provider en om te kijken of zij ook zo goed bij ons zouden passen.

Veel informatie over zakelijke telefonie

De Nederlandse Provider had erg veel informatie over zakelijke telefonie op hun website staan. Ook toen wij contact met hen opnamen, konden zij ons enorm veel vertellen over zakelijke telefonie en zo kregen wij meteen een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden. Wij zijn dan ook erg te spreken over de service van de Nederlandse Provider en raden deze provider dan ook echt aan anderen aan. Wij vinden dat wij een fijne samenwerking hebben gehad met de Nederlandse Provider en dat zij ons op een goede manier hebben voorzien van zakelijke telefonie. Een ander groot voordeel van deze provider, zijn namelijk de kosten. Deze zijn erg laag gebleven, waardoor wij genoeg geld overhielden voor andere noodzakelijke dingen.

De website is erg nuttig

Het is een aanrader een kijkje te nemen op de website van de Nederlandse Provider. Wij zijn erg tevreden en raden deze provider dan ook zeker aan anderen aan. Zonder hen hadden wij nooit van zulke goede telefonie kunnen genieten!