Op zoek naar een ICT-bedrijf in Amersfoort?

Bij Xantion zit u dan op de goede plek, wij zijn een ICT-bedrijf dat onder andere werkzaam is in Amersfoort! Wij kunnen u van volledige ICT-ontzorging verzekeren, en dat voor minder dan twee euro per dag per werkplek! Dat is pas een goede deal, laten we ingaan op wat het allemaal inhoudt. U wilt natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan, daarom zullen we helder zijn in wat u kan verwachten.

Xantion, ICT-bedrijf in Amersfoort

Ons ICT-bedrijf in Amersfoort weet dat uw wereld, en de wereld van uw bedrijf veel groter is dan alleen uw kantoor. Daarom vallen alle servers in het netwerk ook onder ons beheer, daartoe rekenen we de beveiligde verbindingen naar de leveranciers, en naar de thuiswerkplekken. Het is voor klanten vervelend wanneer de service die ze aangeboden krijgen, eigenlijk niet voldoet aan alle behoeftes. Daar houden wij rekening mee, omdat we dus snappen dat het groter is dan enkel het kantoor, daarom beheren en beheersen we het allemaal.

Voor al uw vragen

Daarnaast is er ook een helpdesk voor uw medewerkers waar ze gebruik van kunnen maken wanneer ze maar willen. Onze medewerkers vinden het niet erg om vragen te beantwoorden over hoe het ook alweer werkt, maar ze zijn er ook voor grote storingen. Voor alles kunt u bij ze terecht, alle vragen en alle problemen. U zult direct en geduldig worden geholpen door een Xantion-collega die u direct aan de lijn zult krijgen, in tegenstelling tot andere ICT-bedrijven met eindeloze keuzemenu’s.

Geen onverwachte investeringen

We begrijpen dat het vervelend is om onverwachte kosten te krijgen, hoewel dat bij ICT zaken soms wel het geval kan zijn. Wij hebben daarom als uitgangspunt dat we ervoor zorgen dat u alleen maar vaste en voorspelbare kosten krijgt, zelfs wanneer een investering noodzakelijk is, zal het ondergebracht worden in het maandbedrag. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Dit allemaal wordt binnen een dag geregeld, zonder dat er lastige vragen door ons gesteld worden. Onze aandacht gaat vooral naar de klant, en als de klant gelukkig is, dan zijn wij gelukkig.