Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Op zoek naar mooie houten vloeren?

Bent u op zoek naar de beste en mooiste houten vloer? Kijk dan eens bij Bax Houthandel. Wij zijn een houthandel ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Het aannemersbedrijf had veel sloopprojecten waarbij veel grote houten stroken en balken afgebroken moesten worden. Wij maakten van deze onderdelen mooie vloerdelen en hebben ons ondertussen gespecialiseerd in de productie en verkoop van prachtige houten vloeren voor een scherpe prijs. 

De voordelen van houten vloeren

Bij Bax Houthandel hebben wij vele verschillende soort houten vloeren in het assortiment. De budget variant en de multiplank variant. Beide varianten zijn goedkoop in de aanschaf, duurzaam en geschikt voor vloerverwarming. Dit laatste komt doordat lamelparket onder invloed van kou en warmte veel minder uitzet of krimpt, waardoor vloerverwarming prima onder deze vloer kan worden gelegd. Vooral de multiplank variant is zeer geschikt om bovenop de vloerverwarming aan te leggen. De kwaliteit van de vloer wordt vooral bepaald door de dikte van de toplaag van het parket en de lengte van het parket. Wij zorgen ervoor dat ons parket altijd een toplaag van 4 millimeter heeft, zodat de vloer goed tot zijn recht komt. Daarnaast zorgen wij voor voldoende lengte, zodat de stroken het beste tot hun recht komen. 

Afwerking

Wij vinden de afwerking van uw vloer enorm belangrijk. Daarom maken wij gebruik van olietechnieken en daarna reactieprocessen om uw houten vloer in de door u gewenste afwerking af te ronden. Al onze vloeren kunnen wij voorzien van een onderhoudsarme toplaag: wel zo makkelijk!

Vakkundige installatie

Heeft u een mooie vloer uitgezocht? Dan komen wij de vloer graag leggen bij u thuis. Onze vakkundige werknemers zijn gespecialiseerd in het vakkundig leggen van uw houten vloer en zorgen voor een prachtig resultaat. U kunt voordat u iets uitzoekt natuurlijk ook langskomen in een van onze showrooms in de buurt. Wij hebben vestigingen in Barneveld, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Hier kunt u onze diverse houten vloeren in verschillende kleuren en afwerkingen bekijken. Doe inspiratie op en ontdek welke vloer u het meeste aanspreekt. In een persoonlijk gesprek bespreken wij vervolgens alle mogelijkheden en uw wensen. Vervolgens stellen wij een offerte op. Gaat u akkoord? Dan regelen wij de rest en komen de vloer zo snel mogelijk installeren. 

Op zoek naar houten vloeren? Bax Houthandel!