Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Opslagman, een goede keuze

Waarom is een opslagruimte van Opslagman huren een goede keuze? In de eerste plaats omdat we alleen maar kwalitatieve ruimtes verhuren, en dat zelfs tegen de laagste prijs! U kunt gewoon vergelijken met onze concurrenten, u zult zien dat we keer op keer lager uitkomen. U hoeft ook niet bang te zijn voor bijkomende kosten die nog niet genoemd zijn, daar doen we niet aan. Wanneer u ervoor kiest om spullen op te slaan bij Opslagman, zal er de gehele tijd dat u een opslagruimte van ons huurt, goed gezorgd worden voor uw spullen, dat kunnen we garanderen. 

De voordelen van Opslagman

U kunt als klant van een heleboel voordelen genieten wanneer u een opslagruimte van één van onze filialen huurt. Onze ruimtes zijn bijvoorbeeld 24/7 droog en verwarmd, waardoor de omstandigheden voor uw spullen in de opslagruimte uitstekend zijn voor het langdurige opslaan. Houten meubels, bijvoorbeeld, zullen niet vermolmen omdat het te nat en koud is daarbinnen. Wanneer u ze in de opslagruimte doet, en na 5 jaar pas terugkomt om ze weer eens te gaan gebruiken, zal het lijken alsof de meubels pas gisteren erin zijn gegaan. Geen vermolmd hout, geen rare geurtjes. Gewoon spullen in een goede staat die bewaard zijn gebleven. Daarnaast worden al onze vestigingen ten alle tijden bewaakt met een bewaker. We hebben overal camera’s hangen, en u heeft toegang tot uw ruimte met uw persoonlijke code en sleutel. Niemand anders zal dus aan uw spullen kunnen komen zonder uw medeweten. 

Kies voor ons!

U ziet het, alleen maar redenen om voor Opslagman te kiezen in plaats van onze concurrenten. Wanneer u voor ons kiest, is het vrij eenvoudig om via onze website een ruimte te huren. Het eerste wat u moet doen is een locatie kiezen om uw ruimte in te huren. Altijd dubbelchecken voordat u het huurcontract ondertekent! Het is ons wel eens voorgekomen dat de klant per ongeluk een ruimte had gehuurd die vanuit zijn huis wel 2 uur rijden was! Vervolgens kiest u de opslagruimte die u nodig heeft op basis van het oppervlak, ondertekent u het huurcontract en u bent klaar!