Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Opslagruimte in Amsterdam Zuid

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk en snel een goedkope opslagruimte in Amsterdam Zuid. Kijk voor alle informatie over ons goedkope en goede opslagruimtes op onze website. 

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid van Opslagman

Een opslagruimte in Amsterdam Zuid van Opslagman komt met een aantal voordelen. Al onze ruimtes zijn namelijk droog en verwarmd. Daarnaast worden ze 24 uur per dag beveiligd. U kunt elke dag van de week bij uw ruimte komen door middel van een unieke toegangscode. Verder kunt u bij ons kosteloos gebruik maken van verschillende interne vervoersmiddelen en een lift om uw spullen te verplaatsen. 

Welke ruimtes hebben wij?

Wij hebben verschillende ruimtes in verschillende formaten. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel grote als kleine spullen. Het is ook mogelijk om een tijdelijke ruimte te huren. Het kan namelijk zomaar eens voorkomen dat u een nieuw huis heeft dat nog niet klaar is om te worden ingericht. Uw spullen slaat u in dat geval gemakkelijk op bij Opslagman in een tijdelijke ruimte om de periode te overbruggen tussen uw nieuwe en uw oude woning. Wilt u echter voor een langere tijd een ruimte huren, kijk dan ook vooral eens op onze website. Een ruimte voor langere tijd is bijvoorbeeld erg handig wanneer u uw tuinmeubelen in de winter wilt opslaan of dozen met oude spullen waar u nog geen afscheid van wilt nemen. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor onze ruimtes. 

Online huren

Het huren van onze ruimtes, of het nu gaat om een langere periode of een kortere periode, doet u gemakkelijk online. Dit kan op elk moment dat het u uitkomt. U gaat simpel naar onze website en geeft daar aan wat u voor ruimte wilt huren. Wij sturen u vervolgens alle benodigde informatie automatisch op. Deze informatie is overigens ook gemakkelijk te vinden via het eigen klantenportaal waarop u eenvoudig in kunt loggen. Weet u niet precies hoe lang u de ruimte wilt huren? Dan kunt u bij ons uw ruimte gemakkelijk huren en kosteloos op elk moment opzeggen. Wij werken namelijk niet met een opzegtermijn! Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.