Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Patchkast

U kunt een patchkast vergelijken met een meterkast, alleen dan voor uw netwerk. Dit is de plek waar alle kabels samenkomen. Vanaf hier kunnen ze verder aangesloten worden op een switch, modem of router. U kunt ervoor kiezen de kabel door de patchen naar een andere ruimte waar andere apparatuur aanwezig is. Bent u op zoek naar een patchkast van de beste kwaliteit tegen lage prijzen? Die vindt u bij patchkast.nl. In deze webshop heeft u volop keuze uit 19 inch en 10 inch patchkasten

Oorsprong benaming patchkast

De naam patchkast is afkomstig uit het Engels. Onder patching verstaat men het verbinden en aan elkaar knopen, hiervan is patchkast afgeleid. Het is in Europa heel gebruikelijk een patchkast te gebruiken. In de kast wordt bepaald welke toepassingen op welk aansluitpunt wordt aangeboden. Vaak is er een zogenoemde patchlijst waarop staat welke aansluiting met welke toepassing verbonden is. Omdat er vaak wijzigingen worden doorgevoerd is het belangrijk om een patchlijst up to date te houden.

19 inch rack

Het skelet van een patchkast noemen we ook wel een rack. Zoekt u een 19 inch rack? Ook die heeft Patchkast.nl voor u. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Een groot voordeel is dat er geen warmte wordt vast gehouden doordat een rack niet voorzien is van beplating.

Waar kunt u een goede patchkast kopen?

Wat een goede patchkast is? Dat is mede afhankelijk van uw wensen. Weet u van te voren waar u naar op zoek bent, dan is het een stuk gemakkelijker de juiste patchkast te vinden. Goed advies kan ook altijd erg helpen. De medewerkers van patchkast helpen u hier graag bij. Zorg er ook voor dat uw netwerkoplossingen veilig en overzichtelijk worden opgeborgen en kies voor een patchkast. Benieuwd naar het assortiment? Breng een bezoek aan patchkast.nl.

http://www.ds-it.nl/