Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

SAM Design: uw website laten maken door een professional in Amsterdam

 

Bent u een ondernemer met een bedrijf in de regio Amsterdam, en wilt u een professional inschakelen om uw website aan de strenge eisen van tegenwoordig te laten voldoen? SAM Design helpt u verder. Lees direct verder over de mogelijkheden bij ons webdesign bureau.

Over SAM Design

Wilt u een website laten maken in Amsterdam? Dan is SAM Design de aangewezen professional voor u. Ons bureau beschikt over diverse professional met een oog voor conversie. Niet alleen kunnen zij uw wensen perfect uitdrukken in een webpagina, ook weten zij wat er voor nodig is om bezoekers precies de actie te laten ondernemen die u wilt. Dit bereiken wij door uw website aan diverse eisen te laten voldoen:

Responsiveness

Ten eerste is het belangrijk dat uw website responsive is. Iedereen maakt tegenwoordig wel gebruik van een smartphone is tablet; het mobiele internetverkeer is onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd. Omdat iedereen op een mobiel apparaat zit, moet uw website hier ook geschikt voor zijn. SAM Design zorgt daarom dat uw website zich automatisch aanpast aan apparaten van verschillende groottes en breedtes.

Laadtijd

Een moderne website dient tevens razendsnel te laden. Niet langer komt u ermee weg dat een webpagina er 30 seconden over doet om volledig ‘op gang’ te komen. Een website moet in enkele seconden volledig in beeld komen, zodat bezoekers snel kunnen handelen. Doet een website er te lang over? Dan bent u de bezoeker waarschijnlijk kwijt. Om deze reden zorgt SAM Design er voor dat al haar websites binnen enkele seconden laden.

Interactie

Misschien wel het meest onderschatte onderdeel van een moderne website, is de interactie. Het is goed dat een bezoeker op uw website belandt, maar wat nu? U wilt natuurlijk dat de bezoeker een product koopt, contact opneemt of een andere actie uitvoert. Het is daarom belangrijk om de bezoeker mogelijkheden te geven en interactie te hebben. Denk hierbij aan onderdelen als een contactformulier, een belknop een chatfunctie en meer.