Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

SIP trunk voor zakelijke telefonie

U zit in hetzelfde schuitje als de rest van heel zakelijk Nederland, uw organisatie moet overstappen naar een nieuwe manier van zakelijke telefonie: de SIP trunk. Er zijn natuurlijk naast de SIP trunk veel meer opties om naar over te stappen van de verouderde methode van zakelijk bellen, maar SIP is zeker een van de betere mogelijkheden. Zeker als u snel wilt overstappen, maar alle apparatuur van de verouderde methode wilt houden, dan moet uw organisatie voor SIP trunk kiezen. De Nederlandse Provider is een fan van nieuwe technieken en zal uw organisatie helpen de overstap van SEPA naar SIP trunk zo snel en moeiteloos mogelijk laten verlopen, daar zijn wij voor.

Voordelen van SIP trunk

Als uw organisatie voor SIP trunk kiest, dan zijn daar een heleboel voordelen aan verbonden. Het voornaamste voordeel van SIP trunk is dat uw huidige telefooncentrale blijft bestaan en geschikt wordt gemaakt voor bellen via VoIP door de Nederlandse Provider. Wij leveren dan gewoonweg de SIP trunk die daarvoor nodig is, en sluiten de SIP trunk aan op uw telefooncentrale. Zodra dat is gebeurd, belt uw organisatie over VoIP in plaats van de verouderde techniek. Met SIP trunk bespaart u flink op de telefoniekosten, worden een heleboel nieuwe functies beschikbaar, worden bij calamiteiten omroepen omgeleid zodat uw organisatie bereikbaar blijft en behoudt u uw bestaande telefoonnummer. Overstappen met een SIP trunk is voor uw organisatie en zijn medewerkers het makkelijkst om te begrijpen en te implementeren omdat er vrij weinig hoeft te gebeuren.

Voordelen van hosted telefonie

Een alternatief van SIP trunk is hosted telefonie. Deze zakelijke telefonie techniek is wat geavanceerder dan de SIP trunk, maar biedt ook een heleboel voordelen. Bij hosted telefonie heeft uw organisatie namelijk geen fysieke telefooncentrale meer, maar eentje die in de cloud zit. Hiervoor hoeft uw organisatie geen dure onderhoudscontracten meer af te sluiten, en bespaart uw organisatie hevig op gespreks- en abonnementskosten. Daarom is hosted telefonie in bepaalde opzichten beter dan SIP trunk. Heeft u al uw beslissing gemaakt? Kiest uw organisatie voor SIP trunk, of voor hosted telefonie van de Nederlandse Provider? Bekijk de onze website www.denederlandseprovider.nl