Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Telefoonservice van FreeVoice antwoordservice

Mis geen omzet meer met de telefoonservice van FreeVoice Antwoordservice. Bij FreeVoice werken diverse telefonistes die graag opnemen met uw eigen bedrijfsnaam zodat de klanten direct uw naam kunnen herkennen. U hoeft nu geen (onverwachtse) telefoontjes meer te missen én dus niet meer klanten mis te lopen. Onze telefonistes gaan deskundig en professioneel te werk en zorgen voor een persoonlijke benadering naar de klanten. Naast het opnemen van de telefoon, wordt ook de mailbox beheerd en kunnen klanten ons ook bereiken via WhatsApp. De notities worden doorgestuurd naar uw eigen mail of u ontvangt hier een WhatsApp bericht of sms over.

Wat zijn de voordelen van de telefoonservice van Freevoice?

Een groot voordeel van de telefoonservice van FreeVoice is onze telefonistes zich richten op het aannemen van telefoontjes en het beheren van afspraken zodat u zich volledig kan richten op andere zaken van de onderneming. Zo kunt u werken aan uw passie en zorgen wij voor de bereikbaarheid richting klanten. Een ander groot voordeel is dat FreeVoice een kleinschalig bedrijf is. Zo kunt u altijd persoonlijk contact hebben met (één van) onze telefonistes. Hierdoor gaan onze telefonistes ook persoonlijk te werk en heeft u niet te maken met een groot callcenter. Wij herkennen uw klant en staan hen professioneel te werk. Verder is het volledig flexibel en transparant. Er is geen sprake van een contractvorm – u kunt de service iedere maand opzeggen. U kunt zelf beslissen wat u nodig heeft. Wilt u graag dat de telefoniste dagelijks aan het werk gaat? Of alleen tijdens drukke momenten of vergaderingen? Alles is te regelen bij FreeVoice.

FreeVoice Connect

Ook kunt u kiezen voor onze dienst ‘FreeVoice Connect’. Zo heeft u altijd uw zakelijke gespreksverkeerd in de hand. Via Xelion maakt het niet uit waar, wanneer of op welk apparaat u werkt waardoor u genoeg flexibiliteit krijgt. Xelion is een systeem dat altijd up-to-date is met de nieuwste versies en zorgt ervoor dat u zakelijk kunt bellen, mailen of chatten voor één vaste prijs op ieder apparaat. Met Xelion heeft u een optimale bereikbaarheid – hierbij maakt het niet uit of u met mobiel of een vaste telefoon naar ons belt. U wordt altijd direct doorverbonden.