Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Waarom nearshoring? | Personal Programmer

Nearshoring

We weten allemaal hoe moeilijk de zoektocht naar een goede programmeur is. Er zijn in Nederland immers maar weinig goede developers te vinden. Herkent u zich hierin? En bent u dus op zoek naar een goede programmeur voor uw website, maar kunt u deze in Nederland niet vinden? Dan biedt nearshoring de uitkomst. Dit houdt in dat u buitenlandse developers extern inhuurt. Maar hoe komt u in contact met deze toekomstige werknemers? Wij kennen een bedrijf die u daarbij kan helpen, namelijk Personal Programmer.

Transparantie

Als u een samenwerking aangaat met Personal Programmer dan kunt u veel transparantie verwachten. Op deze wijze weet u precies wat uw mensen verdienen en wat de service bij dit bedrijf kost. Zo vragen ze één vaste fee per maand voor de diensten per programmeur, ongeacht het niveau. Het salaris bepaalt helemaal uzelf en deze groeit mee met de ontwikkeling van de programmeur. Op deze manier worden alle kosten inzichtelijk gehouden en heeft u dus zelf alle touwtjes in handen. Klinkt goed, nietwaar?

Programmeurs

Als u Personal Programmer inschakelt dan koppelen zij voor u de juiste buitenlandse programmeur. De programmeurs hebben onder andere verstand van Javascript, iOS, Java, .NET en Android. Als u dus uw website mobieltoegankelijk wilt maken dan kan een programmeur via Personal Programmer dit voor u realiseren.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met dit bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend via de website een offerte aan. Zo heeft u meteen helder voor ogen met welke kosten u rekening moet houden op het gebied van nearshoring. Heeft u nog vragen over nearshoring of over de samenwerking met Personal Programmer? Dan raden we u aan om contact op te nemen met dit bedrijf via de mail of via het contactformulier op de website. Op werkdagen kunt u spoedig een reactie verwachten. Neem dus snel een kijkje op de website en ontdek of het iets voor u is.

https://www.personalprogrammer.nl/