Webcam cover laten bedrukken door een drukkerij

Ik heb een paar webcam covers laten bedrukken door een bedrijf waar dit mogelijk was. Ik had net mijn nieuwe bedrijf opgestart en zou vanaf de winterperiode eindelijk naar beurzen mogen om mijzelf en het bedrijf te presenteren. Maar ik wilde op de beurs wel opvallen tussen al mijn concurrenten en grotere bedrijven. Daarom bedacht ik een kleine actie voor op de beurs om mensen te betrekken bij mijn stand.

Kun je wel webcam covers laten bedrukken?

Het leek mij dus een geweldig idee om allemaal webcam covers te bestellen en die te laten drukken met mijn logo plus nog een leuke spreuk erop. In mijn hoofd was dit het ideale product om mensen mee te geven, maar ik had eigenlijk geen idee of dit wel überhaupt mogelijk was om te regelen. Gelukkig had ik goede connecties met een bedrijf waarvan ik weet dat zij een ander bedrijf kennen die deze dienst kan verlenen. Dat bedrijf was een online website dat webcamcovers.nl heette. Daar kon ik een bestelling doen van webcam covers en daarbij een afbeelding toevoegen die daarbij op moest. Ik had er in het begin ongeveer 100 besteld, want ik had geen idee of het wel iets zou worden. Daarom ging ik ze eerst testen bij mijn intern.

Zij weten hoe het moet!

Na ongeveer een paar dagen kreeg ik de webcam covers opgestuurd. Het eindresultaat was erg mooi geworden en ze waren ook nog eens van hoge kwaliteit. Daarnaast was het drukwerk van de cover leuk en toepasselijk geworden. Nadat ik er een paar had weggegeven, merkte ik dat mensen die erg leuk vonden om te krijgen. Dus heb ik er uiteindelijk nog meer besteld! Hiermee was mijn eerste beurs een succes en hebben we nieuwe klanten kunnen werven.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten die dit bedrijf verkoopt en de diensten die zij aan u kunnen verlenen? Bekijk dan de website van webcamcovers.nl voor meer informatie hierover. U vindt daar ook meteen alle contactgegevens van het bedrijf, als u iets direct aan de medewerkers wilt vragen. Daar hebben ze ook nog een FAQ staan waar de meeste vragen van klanten worden beantwoord.

Kijk voor meer informatie op https://webcamcovers.nl/webcam-cover-bedrukken/.