Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Website laten maken door SiteToGo

Er zijn heel veel bedrijven waar je een goedkope website kunt laten maken, dit is ten eerste bij SiteToGo. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, dit is namelijk het bedrijf wat zich heel erg onderscheid als het gaat om het bouwen van websites van een hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Wij hebben er met onze startende onderneming een tijdje geleden een website laten maken. Wij zijn allemaal heel erg blij met het resultaat en hier wil ik graag het een ander over kwijt in deze blog.

Onze ervaring met SiteToGo

Wij hebben dus een website laten maken bij SiteToGo en in deze blog wil ik graag uitleggen wat ik allemaal zo fijn vond aan dit proces en hoe tevreden we zijn met het eindresultaat. Bij SiteToGo hebben ze ons vanaf het begin nauw betrokken bij het proces en hierdoor hebben wij tussentijds aanpassingen kunnen aangeven in de site die wij bij nader inzien toch niet helemaal goed vonden. Dit heeft ervoor gezorgd dat het eindresultaat misschien niet aan de verwachtingen van het begin voldoen, maar deze juist overtreffen!

Dit hebben wij als heel erg prettig ervaren en heeft ervoor gezorgd dat wij SiteToGo aanraden bij eigenlijk alle bedrijven waarmee wij in handel zijn. Ze hebben namelijk voor ons een mooie site gemaakt die er heel erg professioneel uitziet, daarnaast is het een feit dat de prijs ten opzichte van de concurrentie erg gunstig is vanuit het perspectief van de klant.

Ook benieuwd?

Ben jij nu benieuwd wat ze voor jouw onderneming allemaal kunnen betekenen? Twijfel dan niet langer en neem om te beginnen eens een kijkje op de website van hen! Hier kun je al veel informatie vinden en bovendien zorgt dit ervoor dat je een mooi kijkje krijgt van al het verschillende aanbod. Als dit vragen of interesse oproept dan kun je contact opnemen met SiteToGo om een gesprek aan te vragen. Ze zijn altijd bereid het gesprek met jou aan te gaan om duidelijkheid te creëren.