Whatsapp en het belang van de juiste versie mbt jailbreak

Whatsapp en het :belang van de juiste versie mbt jailbreak

Whatsappen is niet makkelijk

Kan ik mijn ‘Asus memo tab 10’ naar ‘Cyanogenmod’ upgraden? Zoja, waar kan ik het downloaden en installeren? Ik heb een asus memo tab 10.. Processor snelheid: 1,6 ghz.. Ram geheugen: 1gb … Hhd: 8 gb … Hierin zit jelly bean 4.2.2 op.. Kan ik het naar ‘cyanogenmod’ upgraden? Alreeds bedankt!

Ik weet niet haarfijn de versie van welke jij hebt, ben bang dat het niet kan om wel zeker te zijn zou ik eens kijken op de internetpagina van Cyanogenmod of xda forums.

Hoe kun je een dvd van de KRO / NTR of andere publiceke omroeporganisatie downloaden? Het gaat om een whatsapp video van de ntr. een documentaire en als je de zending aan klikt wordt die opengemaakt in: player Dus mijn kwestie is: hoe kun je deze video’s downloaden?

Smartphone downloads

Heb je de (of: een) Gemist-downloader al op je computer staan?
Je vindt het programma hier:
Ik neem aan dat je de docu ook op kunt bekijken? Zodra de video in beeld komt, ga je met je muisknop naar de onderkant van het videoscherm. Dan verschijnt een onderlegger in beeld met o.a. een flits naar boven (zie afbeelding). Klik op “Embed” en plak de korte link die nu tevoorschijn komt in de Gemist-downloader.

Hoe krijg ik gratis Whatsapp op mijn iPod zonder hem te jailbreaken?

Dit kan niet.Ook niet als die gratis is.Jammer daarvoor zul je hem echt zullen jailbreaken.Maar pas op jailbreaken is ook niet buiten risico’s.Als je hem immers jailbreakt je Ipod crasht zul je hem willen opsturen naar apple.Maar apple die maakt hem niet meer (gratis) als die is gejailbreakt en dat kost je dan heel veel geld.

Kan er whatsapp op de Samsung chat zo ja hoe???

Nee, het besturing systeem van samsung chat 335 is java dat ondersteund whatsapp niet. Zelf ook geprobeerd maar is me niet gelukt! Misschien kan je het nog vinden op deze website:

Ik heb een mp4 philips (gogear ariaz) gekocht hoe kan ik hier video’s op downloaden ? ik heb al de downloader gedownload maar ik krijg de hele tijd dat er een fout is op getreden

Vermoedelijk heeft u de gebruiksaanwijzing niet meer, hieronder een copy daaruit:Video’s aan de speler completeren met het Whatsappen hack
U kunt video’s op 2 manieren aan de speler toevoegen:
• via Philips Songbird (zie ‘Synchroniseren met de
mediabibliotheek van een PC’ op pagina 15)
• via Windows Verkenner.
Video’s overbrengen in Windows Verkenner:
1 Verbind uw ARIAZ met een computer.
2 Ga op de PC op Deze computer of Computer en
• selecteer uw ARIAZ en maak bestandsmappen.
3 Sleep op de PC bestanden naar de bestandsmappen van de ARIAZ.
• Of sleep bestandsmappen van de PC naar de ARIAZ.

Bron: http://www.hacken-whatsapp.nl

http://hacken-whatsapp.nl/