Waytoproxy
Image default
Computers / Software / Internet

Zijden sjaal als cadeau

Voor mijn beste vriendin ben ik op zoek naar een zijden sjaal. Ze zijn nu weer heel erg in en dit lijkt mij een bijzonder cadeau om te geven. Nog een paar dagen en dan vertrek ik met het vliegtuig naar mijn vriendin die in het prachtige Dubai woont. Zij woont daar al een paar jaar, samen met haar man en kinderen. Als het kan, ga ik ieder jaar even naar haar toe. Een week lang, zodat ik haar even kan zien, we kunnen bijkletsen over allerlei dingen. Maar waar we ook genieten van het mooie weer, de rust en de prachtige gebouwen. Dubai; een paradijs op aarde!

Een mooie zijden sjaal uitzoeken

Via internet kom ik bij de site Nova Zijden sjaals terecht. Een site waar je terecht kan voor sjaals van cashmere, pashima, warm winter, Ibiza style, nepbont en zijden sjaals. Genoeg keuze dus. Zelf lijkt mij een zijden sjaal erg mooi en ik weet dat vriendin Jolanda deze ook erg mooi zal vinden. Zij is altijd netjes gekleed en dit past gewoon bij haar. Eens even kijken… welke print zal ik dan kiezen? Best moeilijk eigenlijk, er is zo ontzettend veel keuze. Bloemen, blokjes, paarden, veren en nog veel meer.

Deze zijden sjaal is leuk

Uiteindelijk valt mijn oog op een mooie zijden sjaal met een vrolijke print van kwastjes. In de kleuren grijs, wit en oranje. Heel vrolijk eigenlijk. Dit is leuk te dragen bij een nette jeans met een witte blouse. Leuke pumps erbij en dan heerlijk flaneren bij de Walk in Dubai. Je kan de sjaal ook als riem of haarband dragen, hoe leuk is dit eigenlijk. Wellicht kan je deze ook nog als pareo dragen. Ik stop deze sjaal in de winkelmand en reken af. Er komen nog wel verzendkosten bij. Deze zijn 7.50 euro. Ik lees dat de sjaal ook nog wordt geleverd in een mooie giftbox. Dit maakt het cadeautje nog leuker om te geven. Op werkdagen besteld voor 12.00 uur is de volgende dag in huis. Kan nog net, het is nu 11.30 uur. Dus ruim op tijd voordat ik vertrek. Ik heb er heel veel zin in en weet zeker dat mijn vriendin het cadeau mooi zal vinden.